Hälsorådgivning genom personligt besök

Hälsorådgivning går till så att du bokar en tid hos mig för personlig konsultation (företaget  finns i Lysekil). I förväg får du hemskickat några formulär angående bl a livstil och kostvanor som du ska fylla i och ta med till konsultationen. Dessa uppgifter underlättar att fastställa vad som orsakar dina hälsoproblem..

 

Vi får också fram din personliga sammansättning av doshor, dvs hur mycket av respektive VATA, PITTA och KAPHA du har i dig. (Se Mer om ayurveda) Jag känner också på din puls och kan även titta på tunga, ögon, hud och naglar för att se hur olika obalanser yttrar sig.

 

När jag fått en bild av var obalanserna ligger och vad som orsakat dem så kan jag ge dig råd om hur du kan komma i balans igen. Att få dina doshor på rätt plats och få minskat överskott av någon dosha. Råden du kan få kan vara att äta regebundna måltider, ge akt på hunger och mättnad, åtgärder för att stimulera matsmältning och förbränning, lägga dig senast kl 22 mm.

 

Du får också råd om lämpliga örter/kosttillskott.

 

En hälsorådgivning tar ca 1,5 - 2 timmar. Pris 500 kr, Neskrivna råd/rekommendationer samt uppföljningskontakt ingår.     Kontakt

Hälsorådgivning via telefon

Hälsorådgivning via telefon går till på ungefär samma sätt som vid personligt besök förutom att jag inte kan känna på pulsen eller se hud, ögon och naglar.

 

Du får hemskickat formulär på samma sätt och fyller i uppgifter om vad du äter, hur du motionerar, tidigare sjukdomar mm. Formulären skickas tillbaka till mig och du får en tid när du ringer upp mig.

 

Hälsorådgivning på telefon tar ca 1 timme. Pris: 400 kr. Det ingår nedskrivna råd/rekommendationer samt uppföljningskontakt.  Kontakt

Föredrag

Jag kommer ut och håller föredrag om ayurveda. Allifrån en kortare presentation av ayurveda på en timme till mer omfattande föredrag med möjlighet att testa både pulsläsning och ett ayurvediskt persontest avseende vata-pitta-kapha-konstitution.

Kontakta mig för att diskutera upplägg och pris.

Har du frågor eller vill beställa tid för hälsorådgivning?

Sök alltid sjukvård om du har allvarliga hälsoproblem eller är osäker på symptom

Det är viktigt att du tar kontakt med sjukvården om du är orolig över symptom du har.Men det är inte säkert att sjukvården hittar en sjukdom enligt deras definitioner. "Alla prover är bra och visar inget" kan patienten ofta få höra. Det kan då röra sig om obalanser i kroppen som i tidigt skede kan justeras med hjälp av ayurveda och örter.